Voor verwijzers

Ken jij een cliënt met een psychische kwetsbaarheid die graag mentaal en fysiek fitter wil worden, maar het lastig vindt om de juiste plek te vinden of het spannend vindt om buitenshuis te sporten?

Meld je cliënt aan!

Bij House in Motion krijgen de deelnemers de kans om middels digitale sportlessen vanuit hun woonkamer te starten met bewegen onder begeleiding van een professionele trainer. 

Deelnemers volgen de lessen in een kleine vaste groep zodat het mogelijk is om sociale contacten op te doen, vertrouwd te raken met elkaar en ervaringen uit te wisselen. De trainer heeft ervaring met het lesgeven aan mensen met een psychische kwetsbaarheid.

Online lessen

De lessen worden online aangeboden, indien gewenst kan er de eerste paar keer telefonisch geholpen worden met het opstarten. 

De lessen werken toe naar een moment waarop de deelnemers de stap durven te zetten richting de locatie van de sportaanbieder. Dit doen ze samen met hun groepsgenoten op een stapsgewijze manier waardoor de drempel wordt verlaagd om te gaan sporten op de locatie van de sportaanbieder.

Kosten

De proefles is gratis, daarna betalen deelnemers 2,50 euro per les.

Meld uw cliënt aan via het contactformulier.
Wij nemen contact op.

Heeft u een andere vraag?
Mail ons: [email protected]

Meld je cliënt aan voor een proefles

Lijkt het je cliënt leuk om een les uit te proberen? Je cliënt kan een gratis proefles volgen om te kijken of hij/zij het leuk vindt en kennis te maken met de trainer. Als de proefles bevalt, kun je de cliënt definitief aanmelden.