Tae Bo®

In het kort

Mijn naam is Maggie Wallet en ik geef Tae Bo® Fitness lessen. Tae Bo® Fitness is gebaseerd op verschillende oefeningen uit uit de martial arts maar dan zonder fysieke aanraking. Deze cardio kickboxing les op muziek is laagdrempelige en voor iedereen toegankelijk. Je hoeft dus echt geen ervaring te hebben om deel te nemen aan deze super leuke les. Ik ben opgeleid door Grand Master (en bedenker) Billy Blanks in o.a. Los Angeles (USA).

Ik ben nu zo’n 20 jaar in de sport werkzaam. Dit doe ik o.a. in de sportschool (Tae Bo®, Spininng, Bodypump, aqua training en bokszak training). 

Ook heb ik geruime tijd binnen de ggz sportlessen verzorgd en heb ik kickboxing clinics gegeven op scholen en weerbaarheidstrainingen gegeven aan meiden. Daarnaast begeleid ik mensen door middel van coaching en ook hierbij staat bewegen centraal.

In de Corona tijd ben ik online Tae Bo® Fitness lessen gaan geven. Dit was ontzettend leuk en de groepen waren zeer divers. En dat is nou juist wat mij erg aanspreekt. Voel je vrij om mee te doen en volg een proefles.

Graag tot ziens!

Rooster

Iedere Maandag van 11:00 tot 12:00 uur

Je docent: Maggie

Maggie is een gedreven docent met oog voor de ontwikkeling van haar leerlingen. 

Meld je aan voor een proefles

Lijkt het je leuk om een les uit te proberen? Je kunt een gratis proefles volgen om te kijken of je het leuk vindt en kennis te maken met de trainer. Als de proefles bevalt, kun je je definitief aanmelden.